WEBLOG LEWENBORG

18 oktober 2008 (08:02)

Hierbij wil ik Lewenborg een website geven, die onafhankelijk is van de digitale stad, de gemeente, de wijkkrant of de bewonersorganisatie.

Er spelen heel wat dingen in de wijk, zoals het plan voor een scholencampus, (de stagnatie van) de wijkvernieuwing, de afgebrande sporthal, het Nieuw Lokaal Akkoord, plannen ten aanzien van het Le Roy-gebied, het winkelcentrum, om maar wat te noemen.

De afgelopen jaren is gebleken dat er nogal wat schort aan de inspraak van wijkbewoners. De gemeente lanceerde plots compleet uitgewerkte plannen en op voorlichtingsavonden (die achteraf inspraakavonden werden genoemd) was de boodschap meestal: slikken of stikken.

Op dit webadres is plaats voor wat andere geluiden dan die van gemeente- en woningbouwcorporatievoorlichters, of van erkende en/of gesponsorde wijkvertegenwoordigers.

 

Wim Velt, 18 oktober ‘07

LINKS

18 oktober 2008 (07:11)

Kindervoorstelling LeRoy-gebied succes

16 november 2007 (11:14)

4 november 2007

 Kindervoorstellng groot succes!!!!!

 

Zoals uit onderstaande  foto’s blijkt, was er een geweldige opkomst bij deze bijzondere voostelling.

We werden aan de hand van verhalenverteller meegenomen naar de Appelhof, waar een koor stond opgesteld dat voor de muzikale ondersteuning zorgde tijdens de reis door het Land van NIX. Daar waar de mensheid het neuspeuteren tot het belangrijkste doel in het leven hebben gemaakt. En het land van Ooit waar de mensen altijd ijverig zijn……

 

 

De Le Roy beheergroep wil zich in de toekomst sterk maken voor meer van dit soort activiteiten in ons  unieke Le Roy-gebied. We houden u op de hoogte..

 

                                                       Vibodha Borst

Satelietfoto Lewenborg

18 oktober 2007 (06:32)

» Home
» Archief
» Mijn Profiel
» Mijn foto album

Links

Categoriën

Laatste artikelen

Vrienden