hv Helius strikt Kapitein Haak

19 november 2009 (11\1133) | Categorie: HV Helius

Enige tijd geleden was het HGS, die een vernieuwende advertentieovereenkomst sloot met handbalvereniging Helius. Na de presentatie van o.a. alle wedstrijdpakken, waarbij veel sponsors vorig weekend aanwezig waren in sporthal De Fazant, pakt hv Helius de draad weer op voor het aantrekken van adverteerders. We zijn dan ook enorm verheugd dat  restaurant Kapitein Haak zijn handtekening gezet heeft onder een overeenkomst voor het plaatsen van een advertentie op het nieuwe informatiescherm in de kantine De BreakOut, gecombineerd met een kortingsbon in het komende clubblad. Leden van hv Helius kunnen zo met korting in de maand december gaan eten in dit Brielse restaurant.

 

Ook na Kapitein Haak gaat Helius verder en de volgende adverteerder wordt Huidtherapie Voorne-Putten, gevestigd aan de Sacharovlaan in Hellevoetsluis. Daarover later meer.

 

foto: hv Helius

Helius opent zaalseizoen

9 november 2009 (14\0229) | Categorie: HV Helius

Helius opent zaalseizoen.

 

In het weekeinde van 7 en 8 november had de activiteitencommissie van handbalvereniging Helius activiteiten georganiseerd rondom de eerste thuiswedstrijden van het zaalseizoen 2009-2010.

 

Beide dagen lag er cake bij de koffie, draaide het Rad van Avontuur (met o.a. gebak als prijs geschonken door bakkerij Klop), was er een heuse verloting (met als hoofdprijs een weekendje weg, geschonken door Cabot uit Rozenburg) en konden er poffertjes gekocht worden, die gesponsord waren door de Plusmarkt.

 

Het was beide dagen druk in de kantine de BreakOut en de activiteitencommissie kan dan ook terugkijken op een geslaagde opening van het zaalseizoen.

 

  

Foto: Etty Luteijn.

Helius presenteert nieuwe wedstrijdpakken

9 november 2009 (14\0223) | Categorie: HV Helius

Helius presenteert!

 

In een gezellige ambiance werden voor maar liefst acht teams op zaterdag en zondag nieuwe wedstrijdpakken uitgedeeld.

 

Nadat op zaterdag de jongens B2 in het nieuw werden gestoken, kwamen op zondag de dames A, dames 1,  dames 2, dames 3, jongens B1, de heren 1 en de heren 2 aan de beurt.

 

In de pauzes werden de foto’s gemaakt met de betreffende sponsors. Zo kwam de familie Van Eendenburg, van de gelijknamige garage uit Brielle als sponsor van de wedstrijdpakken van de heren 1 op de foto, gevolgd door de heer Bestebreurtje namens Marco Warmte (op de shirts) en de tassen werden geschonken door CCA Yachtcleaners & Yachtservice uit Bruinisse. Gedurende de hele zondag was het zo een komen en gaan van sponsors, die met veel plezier terug hebben gekeken op hun bijdrage aan Helius, waar deze handbalclub uiteraard heel blij mee is!

 

 

Foto: Richard van Yperen

Nieuwe trainingspakken voor HV Helius

2 november 2009 (11\1159) | Categorie: HV Helius

Helius presenteert op 7 en 8 november.

 

Komend weekend worden de nieuwe wedstrijdpakken van handbalvereniging Helius getoond in sporthal De Fazant.

 

Vanaf april is Helius bezig geweest om de hele vereniging stapsgewijs in nieuwe wedstrijdpakken te krijgen. Samen met Richard Venneker van de Hellevoetse Sport2000 zijn er nieuwe pakken ontwikkeld door het Rotterdamse bedrijf Klupp. Dit bedrijf, dat hoofdzakelijk in het betaald voetbal zit (Vitesse, NAC en FC Groningen), gaat nu dus ook zijn  intrede doen in de handbalwereld. Door de sterke samenwerking met Richard Venneker worden op zaterdag 7 november de nieuwe wedstrijdpakken getoond van de jongens B2, het team dat Richard in zijn geheel gesponsord heeft. Dit zal gebeuren tijdens allerlei activiteiten rondom de eerste thuiswedstrijden van de zaalcompetitie, die georganiseerd zijn door de activiteitencommissie.

 

Op zondag 8 november is het dan de beurt aan maar liefst zeven teams, die door veel sponsors in het nieuw zijn gestoken. Vanaf 9.15 uur worden o.a. de trainingspakken getoond van de dames 3, dames A, jongens B1, heren 1, dames 1, dames 2 en heren 2.

 

Naast de pakken zullen er ook andere materialen aan het publiek geshowd worden, zoals bijvoorbeeld het schenken van de bidons voor de dames 1 door het Spijkenisser bedrijf VDS.

Het belooft dus een hele happening te worden, waarvoor u van harte bent uitgenodigd!

» Home
» Archief
» Mijn Profiel
» Mijn foto album

Links

Categoriën

Laatste artikelen

Vrienden