Weekdeals (728x90)
MijnWijk.nl | weblog en nieuws over Hilversum - Kerkelanden

19 sept zomerfeest kerkelanden

19 september 2015 (04:31) | Categorie: div.

HET VOLGENDE ZOMERFEEST IS OP

ZATERDAG 19 SEPTEMBER 2015

 

 

Zomerfeest Kerkelanden in het kort:

 

 • Locatie; het terrein aan de Kloosterlaan 5, Hilversum.
 • 11.50 uur; Officiële opening
 • 12.10 uur; wordt druk aan gewerkt maar in ieder geval met Clown Hoky Poky, Altijd Prijs Loterij, diverse spellen en een klimtoren.
 • 20.00 uur; afsluitende feestavond, met de band ............ tot 24.00 uur.
 • Entree: gratis toegang tot alle kinderattracties echter uitsluitend op vertoon van polsbandje ad € 4,- (incl. gratis popcorn).
 • Consumpties; verkrijgbaar tegen consumptiemunten die kunnen worden aangeschaft in ‘de bouwkeetwagen’ ad € 1,50 p/st. (alcohol: alleen aan 18 jaar en ouder – t/m 25 jaar is identificatie verplicht.)

 

Officiele opening door de burgemeester van Hilversum

 

Om ca. 11.50 uur zal de officiële opening door burgemeester Pieter Broertjes worden verricht.

Wij vragen daarom iedereen om uiterlijk om 11.50 uur even te komen kijken bij de grote tent op het feestterrein.

 

Attractiebegeleiders/vrijwilligers

 

Om alle activiteiten mogelijk te maken en in goede banen te leiden zoeken wij nog steeds naar attractiebegeleiders en vrijwilligers. Attractiebegeleiders houden bijvoorbeeld toezicht bij diverse springkussens, maken popcorn en suikerspinnen etc.

Vrijwilligers helpen met het opbouwen/afbreken van de tent, het inrichten van het terrein, het verzorgen van lunchpakketten etc.

Wilt u ons een paar uurtjes helpen deze fantastische dag mogelijk te maken, neem dan even contact op via info@zomerfeestkerkelanden.com

 

Attractiehouders/horeca/kraamhuur

 

Interesse in deelname aan het Zomerfeest Kerkelanden, neem dan even contact op via voorzitter@zomerfeestkerkelanden.com

het groenen Boekje

2 september 2015 (06:18) | Categorie: buurthuishet groene boekje is weer door de brievenbus gevallen in kerkelanden


lees hem aandachtig staan veel belangrijke  dingen in en zeker het verhaal van de wijkagent


rijbewijs keuring de Koepel

5 augustus 2015 (09:25) | Categorie: buurthuis


Rijbewijskeuring HilversumKlik om terug naar boven te gaan
Wijk- buurtcentrum De Koepel
Kapittelweg 399a
1216 JC Hilversum

Klik hier om online een afspraak te maken of
bel 036-7200911.

Wegens vebouwing winkelcentrumde Koepel eerste drie maanden leercentrum gesloten.

1 augustus 2015 (07:07) | Categorie: buurthuis

Wegens vebouwing winkelcentrum is het leercentrum ongeveer eerste drie maanden gesloten. Informatie volgt t.z.t.

Welkom op de website van SeniorWeb Hilversum PC lessen

1 augustus 2015 (06:48) | Categorie: buurthuis

Senioren geven computerles aan Senioren, in wijkcentrum “De Koepel”, Kerkelanden, Hilversum. In rustig tempo leert u hier al doende wat u op de computer of laptop kunt doen. Wij ondersteunen het werken met: PC, laptop, notebook, tablet en smartphone met de besturingssystemen:              Windows, Android en iOS Het leercentrum SeniorWeb Hilversum maakt deel uit van “Het Gilde Hilversum & Wijdemeren” en wordt voor digitale en educatieve zaken ondersteund door “SeniorWeb“.

Het leercentrum biedt:

Individuele lessen Computer en Internet inloop PC-hulp Workshops

Vervolgonderwerpen

Tijdens de inloop-uren, de individuele lessen en de workshops kunnen gevorderden zich met zelfstudiemateriaal bekwamen in PC toepassingen die niet in de kennismakingscursus aan bod komen. Zie ook de lijst met mogelijke onderwerpen.

Aanmelden voor  individuele lessen of workshops

Voor een definitieve aanmelding dient u altijd persoonlijk naar ons leercentrum te komen. Dit kan tijdens de inloop-uren (zie onder).

Langskomen op onze inloop-dag

U bent welkom op onze “Computer inloop dag”. De inloopdag en -uren zijn: woensdag van 10.00 tot 16.00 uur

Bellen

U kunt ons natuurlijk ook bellen. Tijdens de inloop-uren staan we u persoonlijk te woord. Ons telefoonnummer is: 035-5339353

E-mail

Het e-mailadres van het leslokaal is: pc0@seniorwebhilversum.nl

Adres leslokaal

Wijkcentrum “De Koepel” Kapittelweg 399A 1216 JC Hilversum

maandag t/m vrijdag koffie inloop en vrij biljart biljart (klok) in Koepel

1 februari 2015 (08:01) | Categorie: buurthuis

  en

YOGA IN HILVERSUM Koepel

1 februari 2015 (06:51) | Categorie: buurthuis

Lessen

 • maandagavond
 • van Hasseltschool, J. Banckertlaan 130, Hilversum
 • 19.00 - 20.30
 • Yoga en Meditatie
 • 20.45 - 22.15
 • Yoga en Meditatie
 • dinsdagavond
 • Wijkcentrum de Koepel,Kapittelweg 399/A, Hilversum (Kerkelanden)
 • 19.15 - 20.15
 • Zwangerschapsyoga
 • 20.30 - 21.30
 • Zwangerschapsyoga
 • donderdagavond
 • van Hasseltschool, J. Banckertlaan 130, Hilversum
 • 19.30 - 21.00
 • Yoga en Meditatie
 • vrijdagochtend
 • Wijkcentrum de Koepel,Kapittelweg 399/A, Hilversum (Kerkelanden)
 • 09.30 - 10.45
 • Yoga en Meditatie

Woningbouw bij vliegveld Hilversum voor Raad van State

1 december 2014 (05:29) | Categorie: bericht van de gemeente

Woningbouw bij vliegveld Hilversum voor Raad van State

1 / 1
zoom out

HILVERSUM - Het college van de gemeente Wijdemeren moet bij de provincie het zogenoemde luchthavenbesluit voor vliegveld Hilversum aanvechten. Dat is volgens de Raad van State de beste kans om woningbouw naast het vliegveld te realiseren.

Wijdemeren maakte maandag bij de Raad bezwaar tegen het bestemmingsplan voor het vliegveld dat door de gemeenteraad van Hilversum is vastgesteld. Maar dat bezwaar heeft volgens de Raad niet zoveel zin als niet eerst het luchthavenbesluit wordt aangepast.

Het al jaren durende geschil tussen de gemeenten Wijdemeren en Hilversum draait om de verharding van de startbaan. Een verharde startbaan kan korter zijn dan de huidige grasbaan en vliegtuigjes kunnen dan ook sneller opstijgen. De lawaaizone rond de baan wordt dan kleiner.

Lawaai

Daardoor kunnen er meer woningen worden gebouwd. En dat is wat Wijdemeren wil. Met een verharde startbaan kunnen alle 600 geplande woningen in het plan Ter Sype worden gerealiseerd. Maar zonder baanverharding zijn dat er slechts 160. Teveel lawaai zorgt ervoor dat de resterende 440 woningen niet mogen worden gebouwd.

Niet waar

Het college van Wijdemeren zegt niet te begrijpen waarom de gemeenteraad van Hilversum met het bestemmingsplan een verbod op baanverharding heeft vastgelegd. De reden daarvoor zou zijn dat woningen in Hilversum meer lawaai te verduren krijgen. Maar dat is volgens Wijdemeren niet waar. Onderzoek heeft juist aangetoond dat bij baanverharding ook in Hilversum nauwelijks meer woningen in de lawaaizone zullen liggen.

Een woordvoerster van Hilversum stelde bij de Raad dat de gemeenteraad nu eenmaal tegen baanverharding is. En de gemeenteraad beslist. Ook al ging een eerder college van Hilversum nog wel onder voorwaarden akkoord met baanverharding.

Uitspraak

In het provinciale luchthavenbesluit is ook geen baanverharding toegestaan. Daarom moet Wijdemeren eerst dit besluit aanvechten om nog kans te maken op uitvoering van zijn hele woningbouwplan. Wijdemeren moet nog beslissen of het luchthavenbesluit wordt aangevochten. Intussen doet de Raad over zes weken uitspraak over het bestemmingsplan

Nu ook trouwen op Zonnestraal

1 november 2014 (11:54) | Categorie: div.

Nu ook trouwen op Zonnestraal

Hilversum heeft een nieuwe trouwlocatie er bij!

Trouwen op Zonnestraal

Het college van burgemeester en wethouders heeft namelijk ingestemd om het congrescentrum op landgoed Zonnestraal tot vaste huwelijks- en partnerschapslocatie aan te wijzen. Het mooie complex was eerder al het decor van een trouwerij, maar toen was de locatie steeds voor 1 dag aangewezen. Nu is het een vaste trouwlocatie in de gemeente.

Meer informatie

Meer weten over trouwen in Hilversum? Bezoek dan de website www.hilversum.nl/trouwen

officiele trouwlocaties hilversum

1 november 2014 (11:53) | Categorie: bericht van de gemeente

Vier uw huwelijk in Hilversum

Beleef een van de mooiste dagen van uw leven in Hilversum. Er zijn acht officiële trouwlocaties, elk met bijzondere kenmerken. Allereerst natuurlijk de meest gebruikte trouwlocatie: het Dudok Raadhuis. Ook bijzonder op architectuurgebied is Grand Hotel Gooiland en het Oude Raadhuis op de Kerkbrink. Maar sinds kort kunt u ook trouwen in Beeld en Geluid, in het hart van de Hilversumse media-industrie dus. In het huwelijksbootje stappen kan bij Lakes, vanuit de helikopter de rode loper op kan bij Vliegveld Hilversum. In een groene omgeving trouwen kan zowel bij Pinetum als bij de Hoorneboeg. Op deze site leest u meer over deze trouwlocaties, onze trouwambtenaren en natuurlijk alle praktische informatie.


Vrije locatie

U kunt ook kiezen voor een andere locatie. Dit wordt een 'vrije' locatie genoemd. Voorbeelden van vrije locaties zijn: het café om de hoek, uw eigen huiskamer of een feestzaal. U kunt niet iedere locatie kiezen: een park, bos, of een (varende) boot bijvoorbeeld zijn niet mogelijk als trouwlocatie. Een vrije locatie moet altijd in de gemeente Hilversum liggen. De eigenaar van de locatie moet het goed vinden dat de locatie als trouwlocatie wordt gebruikt. Een verzoek tot aanwijzing van een vrije locatie kunt u richten aan: Gemeente Hilversum, Afdeling Publiekszaken, Postbus 9900, 1201 GM  Hilversum of mail naar publiekszaken@hilversum.nl Kosten voor het trouwen op een vrije locatie bedragen € 700,00.

Kosteloos trouwen

Wilt u trouwen, maar daar niet te veel geld aan uitgeven? Dan biedt de gemeente u de mogelijkheid om op een bepaalde dag en tijdstip gratis te trouwen. Neem hiervoor contact op met de gemeente via 14 035. http://www.hilversum.nl/Digitale_Balie/Producten/F_t_m_M/Huwelijksaangifte

Sportaanbod in Hilversum

1 november 2014 (10:59) | Categorie: Sport

contact gemeente Hilversum

1 november 2014 (10:10) | Categorie: bericht van de gemeente

Publiekszaken Stadskantoor
Oude Enghweg 23
1217 JB, Hilversum
publiekszaken@hilversum.nl

Openingstijden Publiekszaken
ma. t/m vr. 9.00 tot 13.00 uur donderdagavond 17.00 tot 19.30 uur
Op afspraak ook in de middag tot 16 uur.

Telefonisch bereikbaar:
035 - 629 2000
ma t/m vr. 8.30 tot 17.00 uur donderdagavond 17.00 tot 19.30 uur

Raadhuis
Dudokpark 1, 1217 JE
035 - 629 2111
gemeente@hilversum.nl

Verjaardag, bruiloft , vergadering, koffietafel of receptie? in Grols cafe

23 oktober 2014 (02:33) | Categorie: Sport

Feestelijke opening terras!
We hebben deze winter hard gewerkt en een mooi terras aangelegd voor het sportcafé. Binnenkort gaan we dit feestelijk openen! Hou de site in de gaten voor meer info...

Verjaardag, bruiloft , vergadering, koffietafel of receptie?
Dan ben je bij ons op het juiste adres! Voor iedere gelegenheid bieden wij een passend arrangement van
20 tot 250 personen.Neem vrijblijvend contact op of kom eens langs in ons sfeervolle sportcafé!

Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

We zien je graag in Grolsch Sportcafé Hilversum!

Roeivereniging Cornelis Tromp

18 oktober 2014 (11:14) | Categorie: Sport

De Hilversumse Roeivereniging Cornelis Tromp - opgericht in 1936 - is een sportieve en gezellige roeivereniging voor jong en oud, gelegen aan het Hilversums kanaal met toegang tot de Loosdrechtse en Kortenhoefse plassen en de Vecht. De vereniging heeft een grote vloot, ruime kleedkamers, fitnessruimte met ergometers en een gezellige sociëteit met een prachtig terras.

 
Roeien kan op veel manieren: individueel of in teamverband, puur recreatief of op nationaal wedstrijdniveau. Ook is roeien zowel een zomer- als een wintersport. Alleen bij vorst, ijs, dichte mist of storm geldt een vaarverbod.


Hoewel roeien op het eerste gezicht misschien eenvoudig lijkt, vereist het verkrijgen van een goede techniek een behoorlijke inspanning. Voor je zelfstandig het water op kunt, krijg je daarom eerst een uitgebreide basisinstructie. Zo leer je de roeitechniek, het materiaal, de vaarregels en ook de vereniging kennen.


Ook met een beperking kun je bij Cornelis Tromp terecht. Meer informatie is te lezen onder menukeuze Vereniging -->   

Bridgeclub Harte vrouw

3 oktober 2014 (11:26) | Categorie: buurthuis

 Bridgeclub Hartenvrouw
Een gezellige middag bridgen.

Dag: dinsdag
Tijd: 13:00 uur - 17:00 uur
Periode: 4 september 2012 - 28 mei 2013
Frequentie: elke week
Plaats: Hilversum
Locatie: De Koepel
Kosten: € 50,00 per jaar
Soort activiteit: Sport, Spel, Beweging
Leeftijd/doelgroep: Volwassenen
Informatie en/of aanmelden: Cursusbureau, tel. 035 629 98 38.

 

Er is nog plaats voor nieuwe leden ook paren en singles die 's middags willen bridgen zijn van harte welkom

 

Zwembad in Loosdrecht

1 oktober 2014 (01:57) | Categorie: Sport

Zwembad in Loosdrecht

Zwembad van Walderveenbad in Loosdrecht – Algemeen

Heerlijk baantjes zwemmen, lekker spelen en ravotten. Het kan allemaal in het van Walderveenbad op verschillende tijden in de week.
Bijna alle uren zijn gereserveerd voor de rustige zwemmer, alleen op maandagavond zijn ook kinderen welkom. Het water is altijd rond de 30 graden Celcius, dus voor de temperatuur hoeft u het niet te laten.

Zwemles volgens het zwem ABC
Wij bieden de mogelijkheid voor kinderen vanaf 5 jaar om in een korte tijd hun A-diploma te halen. Het kan al in twee weken (in de kerst- of zomervakantie) In deze cursus zwemmen de kinderen elke dag de gehele ochtend. Je zult versteld staan wat wij ze in die twee weken kunnen leren.
Bij de drie maandencursus zwemmen ze ook een hele ochtend, maar dan 1 x per week. Bij de 6 maandencursus zwemmen de kinderen elke week 2,5 uur. De lessen worden onderbroken door pauzes waarin de kinderen hun meegebrachte eten en drinken nuttigen.
Snorkelen
Na het behalen van je B- of C-diploma kan je bij zwemschool Loosdrecht diverse vervolgcursussen doen. Een ervan is snorkelen.
Duiken
Van introductieduik tot aan PADI Divemaster.
Voor nagenoeg alle PADI duikopleidingen kun je bij ons terecht.

 

Zwembad van Walderveenbad in Loosdrecht

Website Zwembad van Walderveenbad in Loosdrecht

Adresgegevens

Pr.Margrietstraat 62

1231 XH Loosdrecht

Noord-Holland

Nederland

035-5821964

rob@zwemsnelcursus.nl

Openingstijden

Openingstijden Zwembad van Walderveenbad in Loosdrecht

Restaurant Airport Hilversum vaste huwelijkslocatie

30 september 2014 (11:52) | Categorie: krant

Restaurant Airport Hilversum vaste huwelijkslocatie

REGIO  |   08 augustus 2012   |   reageer   |   Door de dichtbijredactie (Gooi en Eembode) ende >

 

 

HILVERSUM - Het restaurant van vliegveld Hilversum is sinds 1 augustus een vaste huwelijkslocatie. Dat heeft het college van burgemeester en wethouders (B&W) besloten. Dit betekent dat er op deze bijzondere locatie huwelijksvoltrekkingen of partnerschapregistraties plaats mogen vinden.

...

Restaurant Airport Hilversum is al eerder aangewezen als huwelijkslocatie voor één dag. Vanwege het grote animo in voorgaande jaren heeft de exploitant van het restaurant een verzoek ingediend om als vaste huwelijkslocatie aangewezen te worden. 'Restaurant Airport Hilversum is een unieke locatie die al vaak gebruikt wordt voor feesten en bruiloften', meldt de gemeente Hilversum.

Vanaf nu is mogelijk voor aanstaande bruidsparen om de ceremonie en het feest op dezelfde locatie te houden. Dit is dan ook een mooie uitbreiding op de eerder aangewezen vaste trouwlocaties in Hilversum zoals de Trouwzaal in het Raadhuis, Museum Hilversum, Amrâth Grand Hotel en Theater Gooiland, Restaurant Lakes, Pinetum Blijdenstein, Conferentiecentrum Hoorneboeg en de voor kosteloze huwelijken bedoelde trouwkamer in het Stadskantoor.

Het Grolsch Sportcafe bevindt zich in Sporthal Kerkelanden.

30 september 2014 (10:51) | Categorie: Sport

Contact

Franciscusweg 6a

1216 SK Hilversum
Het Grolsch Sportcafe bevindt zich in Sporthal Kerkelanden.
t: 035 – 621 77 97
m: 06 15018501 (bedrijfsleidster Yvonne van der Brom)
e: grolschsportcafehilversum@live.nl

De Koepel buurthuis kerkelanden

1 mei 2014 (09:15) | Categorie: buurthuis

De Koepel
Wijkcentrum

Kapittelweg 399a
1216 JC Hilversum
t. (035) 624 88 15
e. dekoepel@versawelzijn.nl

Beheerder: Peter Steenmeijer

Openingstijden: maandag tot en met donderdag 09.00 tot 12.00 uur, 13.00 tot 17.00 uur en 19.00 tot 23.00 uur. Vrijdag 09.00 tot 12.00 uur. Zaterdag 12.30 tot 16.00 uur.

 

Kijk voor informatie over de activiteiten in De Koepel bij activiteiten en cursussen.


Burenhulp centrale

8 maart 2014 (11:25) | Categorie: buurthuis

hulp nodig bel de Burenhulpcentrale 035-3032888

De burenhulp is er voor kleine klusjes

b.v. boodschappen de hond uitlaten,

een boodschap of lamp verwisselen of gewoon voor een praatje

 

Iedereen uit de buurt kan mee doen meer inf.

Willem Visser  Versa Welzijn Larenseweg 30 Hilversum

telf 035 6231100

e mail bhc@versawelzijn.nl

 

 

« Vorig artikel  (Artikel 2 van 8)  Volgend artikel »
» Home
» Archief
» Mijn Profiel
» Mijn foto album

Links

Categoriën

Laatste artikelen

Vrienden

Weekdeals (728x90)