NIEUWSBRIEF JAARGANG 5: NR 3

23 december 2010 (10:21) | Categorie: NIEUWSBRIEF

13 december 2010

 

Vreewijk gaat het web op. Publicatie Blog Rotterdam heeft een uitgebreide site over wat zij de mooiste woonbuurt van Europa noemen. Te vinden op www.vreewijk-vantoen.blogspot.com

 

Voorgenomen fusie Com.wonen en PWS. Metro 13 oktober 2010 vergelijkt beide woningbouwxorporaties en merkt onder andere op, dat PWS matig bij kas zit, Com.wonen niet. Dat Com.wonen imagoschade heeft wegens voortslepende ruzie met Vreewijk over de voorgenomen sloop van Com.wonen.

 

Kritiek op uitvoering van de wijkvisie Vreewijk. Op 26 oktober 2010 werd de bewonerskritiek op de uitvoering van de wijkvisie geuit in de Commissie Ruimtelijke Zaken van de deelgemeente Feijenoord. Com.wonen laat de wijk steeds verder laat verpauperen, totdat sloop het enige alternatief wordt. Wat betekent het woord van de wethouder die zegt Behoud Tenzij. Hoe gaan we verder? was de dringende vraag.

 

Hoe hecht is Vreewijk nog. De Havenloods 17 november 2010. De spanningen tussen oude en nieuwe bewoners in Vreewijk neemt toe meldt de krant. De deelgemeente zegt het tij te keren door evenementen te ondersteunen, zoals het Winterfestival en sportevenementen omdat dan alle bewoners met elkaar in contact komen.

 

Echter volgens recent sociologisch onderzoek mengt oud en nieuw niet. Ieder zoekt contact in zijn eigen welbekende kringetje.

 

Minder huur zolang het dak lekt. Ga bij gebreken aan je huis voor raad en daad naar de sociaal raadsvrouw zie www.soc-raadslieden-rdam.nl  Zij helpen je voor je recht op te komen. Het is zelfs mogelijk huurVERLAGING aan te vragen bij het niet tijdig verhelpen van gebreken.

 

 

 

 

 

 

« Vorig artikel  (Artikel 4 van 119)  Volgend artikel »
» Home
» Archief
» Mijn Profiel
» Mijn foto album

Links

Categoriėn

Laatste artikelen

Vrienden